top of page
Zonat_maj19_9-min.jpg

Detta är våra varumärken

Det bästa med våra kök är att varje kök är lika vackert som unikt. Möjligheten att påverka valet av material, färg och form är viktigt för oss. Därför har vi valt våra leverantörer med omsorg.

Claessonkök

I ett snickeri i södra Dalarna produceras Claessonskök av erfarna och kunniga snickare och målare. De ser sitt jobb som ett hantverk, även om de idag använder en modern teknisk maskinpark. Du märker det på att det mesta går att ordna, inte minst vad gäller form och färg.

new_england_gra2-scaled.jpg
_L8A9933.jpg

Lykkedal kök

Det lilla snickeriet på Österlen med handgjorda kök. Vackert, funktionellt och skräddarsytt – Här skapas platsbyggda kök där man in till minsta detalj kan påverka designen.

Lykkedal är en helmassiv kökslösning som finns i ett nästan obegränsat antal utföranden och materialval. Litet eller stort? Lantligt eller modernt? - Det bestämmer du!

Lidhults
i samarbete med D13 Bygg

Lidhults arbetar med respekt för traditionen, med känsla för hantverket och med nyfikenhet på det nya. De designar, producerar och säljer inredningar för kök, bad och förvaring, som förverkligar kundens drömmar och önskemål.

1-Lidhults-min.jpg

Några av våra samarbetspartners

unnamed.png
Nivito_Logo_540x156.PNG.png
miele logo.png
siemens-logo-black-and-white.png
Gaggenau logo.png
csm_mynewsdesk_hc27ya8mj54mptxqdp6r_2932
logo-ilve.png
bottom of page