Kungsäter – vinnare av Årets Kök 2015

Årets Kök 2015 är köket Exklusiv Hultaberg från Kungsäter Kök, designat av vår köksarkitekt Lotta Berglund, Ett Vackert Kök med butiker både i Bromma och Nacka.
Tävlingen arrangeras av inredningsmagasinet Bad & Kökguiden, Lifestyle. Årets Kök har röstats fram av en jury tillsammans med tusentals privatpersoner. Exklusiv Hultaberg vann både juryns och folkets hjärtan.

Köken snickras på snickeriet i Kungsäter i Halland och byggs av utvalt virke för att hålla länge.
Ett genuint hantverk som är en ren njutning för ögat och en värdig vinnare av Årets Kök 2015!

Expertjuryns motivering:
”Äkta hantverk med platsbyggd känsla, precis som köken från förr. Dessutom med detaljer som skapar en ombonad och varm känsla, som den lilla platsbyggda kökssoffan under fönstret och de öppna hyllplanen ovanför köksbänken. Köket Exklusiv Hultaberg är ett riktigt drömkök för den som älskar tider som flytt och är på samma gång skapat med tanke på miljö och hållbarhet – det är ett kök i massivt trä som håller länge, generation efter generation, och som inte slits ut eller byts ut i första taget.”

AretsKök2015_liten

  Exclusive i Bromma-Kungsäter Exclusive i Bromma-Kungsäter  Exclusive i Bromma-KungsäterExclusive i Bromma-Kungsäter

Comments are closed.