Tibrokök vann Årets kök 2016

Sveriges största kökstävling – Årets Kök 2016, arrangerad av tidningen Bad&Kökguiden – är nu avgjord. Tusentals intresserade läsare och besökare på årets Hem&Villamässor har röstat fram sina favoriter tillsammans med expertjuryn. Vinnare blev köket Tärna från Tibrokök! Så här sammanfattar juryn:

”Köket passar med sin nordiska klassicism in perfekt i det vackra huset från 1904. Här är ljust och luftigt men samtidigt ombonat och varmt. Detaljerna som för tankarna till tider som flytt är många: Ramluckorna, de breda socklarna och krönlisterna. Det glaserade kaklet och skålhandtagen sätter pricken över i. Köket växer också utanför själva köksdelen, med en vacker förvaring/vitrindel i serveringsgången samt sovrumsförvaring. Man har tänkt till på varenda detalj.”

Just denna kökslösning är ritad av vår återförsäljare Ett vackert kök i Stockholm – grattis till Lotta med medarbetare! Prisutdelningen äger rum på Stockholm Furniture Fair.
tibrokok_tarna_04_Rakare tibrokok_tarna_02 tibrokok_tarna_05tibrokok_tarna_09  tibrokok_tarna_06

Comments are closed.